Onze werkwijze

Stap 1

Contact en afspraak

Karregat & Koning Afbouw BV komen -na het eerste contact- graag bij u langs om de specificaties van de werkzaamheden te inventariseren en u persoonlijk de hand te schudden.

Stap 2

Prijsopgave en toelichting

Vervolgens krijgt u een zo scherp mogelijke en heldere prijsopgave. Zo bent u altijd verzekerd van een optimaal resultaat. Wanneer nodig lichten wij onze plannen en bijbehorende prijsopgave graag in een persoonlijk gesprek toe.

Stap 3

Bevestiging en planning

Wanneer de offerte akkoord is bevonden gaat Karregat & Koning Afbouw BV voor u aan de slag. Eerst sturen wij u een scherpe planning, die wij vanzelfsprekend met u zullen overleggen. Zo heeft u duidelijkheid en weet u van tevoren exact wanneer uw project gereed zal zijn.

Stap 4

Aan de slag en oplevering

Karregat & Koning gaan voor u aan de slag! Naast de onberispelijke kwaliteit van ons werk, vinden wij schoon werken ook belangrijk. Daarom ruimen wij netjes ons afval op zodat u geen overlast heeft. Naast een grondige eindcontrole, zullen wij tussentijdse controles houden om werkelijk alle foutjes uit te kunnen sluiten. Mocht dit onverhoopt toch nog gebeuren dan is er geen nood. Wij lossen het dan direct voor u op!